marți, 25 octombrie 2011

In Under se nasc formatii


Cam acum un an, Stefan si Stefan ajungeau la aceeasi masa in Underworld. A urmat o noapte de bauta si, cum nu le-a fost de ajuns, au continuat un an intreg sa bea si sa faca muzica. Punk. Stefanul de 19 ani, chitarist si vocal, si-a amintit de Costin, un prieten care l-a invatat chitara pe fratele lui, si l-a luat la tobe. Stefanul de 29 de ani a luat-o la bass. Impreuna au devenit Friends of Peter. Am uitat sa-i intreb cine e Peter.

Acum au 7 piese foarte misto de ceea ce ei considera pop punk, dar pe scena o ard mai degraba ca The Sex Pistols decat ca Greenday. Si sunt tari. Fac misto unii de altii, ii dore-n pula de restul lumii si nu le pasa decat de punk. Sunt (s)punk on toast.

Sambata asta au cantat tot la Underworld, acasa, impreuna c-o alta formatie din RO si cu baietii de 40 si ceva de ani de la Voodoo Killers din Grecia. In public a fost mai mult pustime, majoritatea prieteni de-ai lor care cred ca se vor felicita ca au fost impreuna cu formatia inca de la primele concerte. Au baut bere si s-au pupat tot concertul, desi muzica indemna mai degraba la baut decat la flirt. Iar Stefan, Costin si Stefan au aratat tot ce stiu. Adica si-au aratat sufletul.

Dupa ei grecii au parut ca o orchestra filarmonica cazuta in mijlocul Woodstock-ului. Previzibili si plictisitori, in ciuda faptului ca au fost niste instrumentisti mai buni ca aprope copiii de la Friends of Peter.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu